Anneke Verbeeck

Anneke Verbeeck groeide op in Mechelen. Na haar middelbare studies Wetenschappen-Wiskunde trok zij in 1995-1996 voor een jaar de wereld rond met Up With People. In de USA ontmoette zij, eerder toevallig, een chiropractor waardoor haar interesse voor het beroep gewekt was. Voor de voltijdse universitaire opleiding chiropraxie trok Anneke de volgende vijf academiejaren naar het AECC in Bournemouth (UK). In 2001 studeerde ze er af als Doctor of Chiropractic en behaalde de titel Master of Chiropractic. Bij haar terugkomst in België vervolledigde zij het verplichte zesde stagejaar (Graduate Education Programme-GEP). In 2002 opende Anneke een succesvolle praktijk in Mechelen die uitgroeide tot een multidisciplinaire groepspraktijk. In mei 2010 opende ze een tweede praktijk in Wondelgem bij Gent. In april 2016 verhuisde de praktijk in Mechelen naar een nieuwe locatie op de Winketkaai.

Anneke Verbeeck

Naast het behandelen van patiënten, geeft Anneke graag voordrachten over chiropraxie. Ze heeft ook een uitgebreide ervaring in het geven van rugschool aan groepen, organisaties, scholen. In 2009 was Anneke te gast bij Radio2 voor een uitzending bij De Madammen over rugklachten.

Van 2007 tot 2009 maakte Anneke deel uit van het ECCE, het Europese Comité dat de opleidingen tot chiropractor in Europa evalueert. In de Belgische Vereniging van Chiropractors hielp ze in 2008 mee aan de organisatie van het Europese Congres voor Chiropraxie dat toen in Brussel plaatsvond. In 2009 stond ze mee aan de wieg van de Straighten Up Belgium campagne, een oefenprogramma voor een gezonde rughygiëne.

Anneke Verbeeck

Dit is de ‘zorgkwaliteitszegel’. Wanneer een chiropractor deze zegel krijgt, betekent dit dat hij/zij voldoet aan de voorwaarden voor permanente vorming en bijscholing, opgelegd door de Belgische Vereniging van Chiropractors.

Lees hier meer

Anneke is trotse mama van Xander (°2010) en Jente (°2012). Ze houdt van lezen én van zingen : the 4TuneSingers.

 

Chiropraxie Wondelgem

 

 

behandeling en preventie van
NEK- EN RUGKLACHTEN

 

Maak een afspraak

Nieuwe patiënt

Bestaande patiënt